Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bidragen till Världens sista diktsamling



Bidrag till Världens sista diktsamling har under de senaste veckorna strömmat in till poeter.se och vi är naturligtvis mycket glada för det positiva gensvaret.

Nu väntar spännande dagar med läsning av alla inkomna bidrag.

Vi meddelar vilka texter som kommer med i antologin mot slutet av månaden.

 

Till ett av de vinnande bidragen i Världens sista diktsamling tilldelas förutom medverkan i boken ett individuellt pris: En egen författarcoach för att utveckla sitt personliga skrivande eller en herrgårdupplevelse.

-

Sitter du med ett bokprojekt och önskar ökade förutsättningar i kontakten med bokförlagen, eller – som det ofta handlar om – i din fortsatta utveckling? Poeter.se är stolta att kunna tilldela en av deltagarna i Världens sista diktsamling en egen författarcoach från lektören Isabella Mendrix. Isabella är författare och lektör sedan flera år tillbaka och har en specialinriktning på poesi. En lektörs arbete består i att bedöma ett manus litterära kvalité, lämna förslag, tips och råd i vad som brukar kallas ett lektörsutlåtande. Upplägget för just dig tas fram i dialog med lektören.

Läs mer om Isabella Mendrix och skrivkonst.se >>
_

Känner du dig inte redo för ett lektörsutlåtande erbjuder poeter.se istället en natts vistelse i en avkopplande miljö på en av Sveriges vackra herrgårdar. Här bjuds du och en vän på en 3-rättersmiddag, övernattning samt en frukostbuffé påföljande morgon. Den vinnande deltagaren väljer själv mellan ett flertal herrgårdar, slott och gästgiverier runt om i landet.

Läs mer om herrgårdsvistelsen >>

..

Mer information om Världens sista diktsamling >>




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-31 07:11



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent