Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... Ditt inre rum ...

Det finns ett landskap
som bara Du kan besöka
Ett inre rum
som bara Du känner till

En egen plats
där Du kan finna lugn och ro
Det är Din oas
ingen annan når Dig… om Du inte vill

Ett eget rum
där själen Din får vila
För en stund
kan Du göra som Du vill

 

© Angela Bohlin

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angela Bohlin VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-24 19:17



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
Det är där man kan umgås lite med det gudomliga =)
2013-10-31

  Ninananonia VIP
Härligt..
2013-10-17

  Lars Hedlin
Så fint så ömt!
2013-09-25

    ej medlem längre
Va skönt att bara få sitta där och njuta, lugn och harmonisk.
2013-09-25

  Rosen VIP
mmm...det rummet borde vi vistas i lite oftare
bra fångat
2013-09-24

  Morgan
underbar plats =)
2013-09-24

  ~Leonardo~
Låter som en underbar plats, en mysig dikt som får mig att må toppenfint.
en favvo att lägga under kudden.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP