Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid

 

 

Rör vid mynningen av min själ

se salen med läktare av guld

kristallfångst av purpur dyra

 

Rör vid smultron av läppar

söta små vågor av amorlinjer

färska att smaka av rosenolja

 

Rör vid sammetslen höjd av bröst

vackert kuperat av två individer

enade frukter vid kokosstrand

 

Rör vid min varmaste källas öppning

händer följa i vågspelets ådra

dagen blundar men natten ser på

 

 

©Mia Sedvall 2013-09-24

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-24 19:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2013-09-25

    ej medlem längre
Du förtrollar med dina ord.
2013-09-24

    ej medlem längre
En mycket vacker sensuell text
med darrande erotik!
Tack!
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall