Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne

På den här bänken
hade jag en dröm
Här satt jag i väntan
med förtröstande tankar
hörde stadig rytm pulsera
trodde på liv

Den här bänken
en plats för hopp
här tog du min hand
sa att drömmar är sanna
Mer riktiga än verklighet
för den som vet

Bänken
Där drömmen släpptes ut
blev nästan fri
Svävade ett tag på vindar
Tills nedskjuten och singlande ner
Tystnad talar sanning
som en dödande kula

På den här bänken
Dog någonting som aldrig har levt




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-24 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette