Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flirt

tassande
smeker du
mitt sinne

retas kittlas..
får mig att skratta

för att snabbt
gömma dig..

dina ord
stärker
och värmer

leker..

en uråldrig lek..
som aldrig
blir tråkig..

med dina fingrar
du skapar

ljuva silkestrådar
av drömmar

som värmer
ger ett leende
på vardera kind..

men som har
förstånd nog att förstå..

ordets kraft men också
innebörden..

tack för att Du finns..

~ netis ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 563 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-09-25 00:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en uråldrig lek
som aldrig går ur tiden

perfekt
2013-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
En härligt go dikt...
2013-09-28

  den nakna poeten
åter igen du är grym utan
något att tilläga det du
skriver är redan fulländat
och vackert dina känslor
hittar vackert tangenterna
2013-09-27

  agneta pichler
tack för alla vackra inlägg..
blev jätte glad.. ;)


2013-09-25

    ej medlem längre
Visst är det kul att leka!..:-)
"Ingen rädder för vargen här";-)
Tack för en härlig text!
Z*
2013-09-25

  Carina Bendix
Jättefint skrivet!
2013-09-25

    ej medlem längre
Vackert!
*BLINK*
2013-09-25

  Rozsi.kovacs

Fint skriftat
2013-09-25

  Lars Hedlin
Underbart och ömt man kan inte låta bli att bara *le* kram
2013-09-25

  stig wikman
UNDERBART
AGNETA.

tack för att DU
finns.

KRAM Å APPLÅD.
2013-09-25

  Angel of love
Ljuvlig.
2013-09-25

  Samuel_
Den var ju mysig hörru ..
2013-09-25

  M M Mannheim VIP
Det var en fin flirt. Lycklig den som du flörtar med!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler