Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Skrivare i Hälsinglands medlemstidning Lokatten nr 3/13. (Temat var "kola", därav det något deppiga temat).


Inga fler omtag

Efter lång och trogen tjänst
av egen insats och förtjänst
tagit sig fram ett bra tag
genom olika framsteg och bakslag
- ett och annat kärleksfullt famntag
som hör livet till
men nu står det still
och det blir inga fler omtag
helt enligt mänskligt anlag
att kola och gå ut:
för nu är livet slut.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 575 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2013-09-25 12:48



Bookmark and Share


  PPQ
den här texten förtjänar verkligen sin stjärna grattis
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke