Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 120 (Beroende)

Det kan bero

Våra beroenden

kan vara både hinder

och frihet

 

Att höra till

att tillhöra

att bero av någon

eller något

 

Det handlar om det mest grundläggande

Att finnas till

Till vad och till vem och varför över huvud taget?

 

Det beror

Det kan bero

Ja, vi kan låta det bero

på vad som kommer

vår väg

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-25 22:35



Bookmark and Share


  Kim VIP
Eller vad vi får ut av det från tid till annan!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström