Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

London

Och man kommer hem

sådär

lagom full

 

satt på tunnelbanan och pratade med människor

för att man var sådär

lagom full

sådär svenskt lagom full och

härligt full

och nykter i 

brittiska natten

och visste att det var så

det skulle vara 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-26 01:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kunde du inte ha varit sådär svenskt stupfull istället?
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson