Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnjungfru

Svetsade fast
armarna
runt

Steg ner
och tog
dig

Bultarna
gjorde ingen
nytta

Skrek
men svaren
uteblev

Spetsad
av
kärleken

Munnen
saknades

Ögonen
blinda

Du blev
min
järnjungfru




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-26 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vass'-
+
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo