Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så levde de...


Två gånger ställdes frågan
Tre gånger svarade tystnaden

Jag strök ditt hår

Mitt samvete var som
den vita festskjortan
över stolsryggen

Jag var för feg för ord

En fripassagerare
Med en skamfylld seger

Nu låg jag och drog
Sekunder
Som trådar ur en matta

Morgonljuset avslöjade mig
Mer än vad natten gett mig liv

Två gånger ställdes frågan
Tre gånger svarade tystnaden

© R Werner









Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-26 20:58



Bookmark and Share


  Tino
Som en scen ur en ruskigt bra film. Jag läser om och om igen.
Fina metaforer som ger kontrasterna och mystiken.
2013-09-27

  träsnidaren
Spännande och inlevelsefull text.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner