Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avväpnad utsikt

 

plötsligt slår blixten ner
i ledningen mitt under samtalet
jordskalvet slukar
tunnelbanevagnen

vi dras ner
i en ovälkomnmen medvetenhet
och vågorna

vågorna som slår genom fönsterrutan




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-26 22:45



Bookmark and Share


    Wewill
Lika fantastiska texter som alltid!
2013-10-08

  Ingela Svenson VIP
Wow, där rämnar jorden! Ibland längtar man efter det faktiskt, när världen känns fadd...
2013-09-27

    ej medlem längre
så bra så bra. och en perfekt titel.

"jordskalvet slukar
tunnelbanevagnen

vi dras ner
i en ovälkomnmen medvetenhet"

andlöst.

2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP