Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem

ni vet, det går inte från en dag till en annan
men till slut
det kan vara en alldeles banal händelse
man kliver på tunnelbanan
knyter sina skor
eller bara försöker somna om
så kommer man på att man lovat sig själv
i en annan tid
att inte bli den man faktiskt har blivit
ni vet, det går inte på en dag, inte alls
man märker det inte ens




Fri vers av ackusativ
Läst 465 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2013-09-26 23:05



Bookmark and Share


  ackusativ
tack den som valde! oväntat men glädjande förstås!
2013-11-18

  RitaBrunner
En väl förmedlad insikt som fastnar hos läsaren och berör djupt. Eloge!
2013-11-18

    ej medlem längre
En starkt koncentrerad text som säger mycket. Dina bokstäver lyser klart, orden andas tungt, som om de försöker springa ifrån något oundvikligt. Med så få ord har du byggt något så konkret och med så stabilt fundament att det skulle kunna överleva alla tiders hårda vindar. Jag överdriver inte mina intryck av texten, och jag kan med största ärlighet säga att jag inte ger det här betyget till många texter alls, men denna var en klockren 10/10. Bokmärks definitivt!
2013-11-18

  Tino
Så jävla bra skrivet! En fint kort budskap som överrumplar många läsare.
"man kliver på tunnelbanan
knyter sina skor"
Här fångar du det realistiska och så igenkännande, den meningen gör texten extremt mottaglig.
Applåder! Bokmärke, bravo!
2013-09-26

  KYREUS of Sweden
C ´est La Vie.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ackusativ
ackusativ