Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vi poeter


Att sätta känslor på pränt
Är det vi alla försöker
Att sätta tankar i ord och i text

Vi skriver lekfullt
om allvar och skämt
Det ska vara levande och inte perfekt!

Vi delar våra skapelser
inspirerar varandra

Utan att alltid veta
vi ett leende eller en tår någon skänkt

Ett nödrim eller två
måste vi få använda oss av någon gång då och då

För vi är ju alla världens bästa poeter ändå!




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-27 10:31



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Jyst metapoesi!
Tar och bokmärker!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet