Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker inte...

Försöker säga kloka saker men orden stinker av mitt ruttnande sinne!

Försöker formulera enklare utryck men men tungan fastnar mot min dammiga gom!

Försöker sakta ner men barndomens alla spöken släpper aldrig upp gasfoten!

Försöker se mig som andra påstår att de gör men utan tillfredställande resultat!

Försöker inte igen...




Fri vers av deNeergaard
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-27 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard