Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati

Tårarna rullar varma
För en annan

Jag vet utan att veta
Känslan

Hjärtan smälter samman
I vårt kosmos

Tror jag
Vill jag
Vill jag gärna tro




Fri vers av Mabel
Läst 316 gånger
Publicerad 2013-09-27 21:56



Bookmark and Share


    Tadaa
fint!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Mabel
Mabel