Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BöN

 

 

Vidare och hur hon sjöng

träden och myrarna

 och hur de hördes och färdades i den tonen

 

vill står marker i höstgul blomster vill står sinnet emot

hur och vem ska taga

mitt höstmåne blot

 

vill jag randas där mörker bär ljus

 vill jag vila där mitt emellan

vill jag

varsamt

 

tända

 livet i dig

 

och det som stillsamt vill hända

 

trumma, ljud din ton över vår

 jag skall aldrig vanka

 

 

 

det lätta i våra år.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-27 23:27



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Vilken fantastiskt bön!
Ditt språk påminner om Eva-Stina Byggmästar ;)
2013-10-06

  Fröken Stork
Wow! Kan inte säga mycket mer!
2013-09-29

  ULJO
Storartad poesi
2013-09-28

    J. Herward

Stort. Det är mitt namn, och jag lovar underbara ting. Det är vad din text säger till mig.
2013-09-28

  aol
så vacker poesi,
2013-09-27

  Göran Gustafsson VIP
vill jag randas där mörker bär ljus
vill jag vila där mitt emellan
vill jag varsamt tända livet i dig

Vackert!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP