Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Element

Natten ljus
och vänligt sinnad
Luften är mjuk
och honungsvarm

Jag sitter naken
i gräset och skriver
Kriget är i paus

Luftballongen stiger
Engelsmännen viftar
med sina vita flaggor

Dagen gryr
Jag ser soldater
överallt
Min kropp
har väntat på dem

Jättarna tar av sig sina
rustningar

Självklart kommer han fram
Han med de tomma ögonen
Tar min hand
och leder mig bort

Vi går genom trädgården
och jag säger farväl till
mina systrar

Jag har lämnat mitt
hemland
För att jag inte
vågade välja






Fri vers av Glömskan
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-24 01:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
Något gemensamt över dina senaste texter, de jag har läst. Flykt. jätte fint
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan