Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att vakna


Innan sista kronbladet har fallit



Nuet örfilade mig.

Nu vet jag hur det känns, att vakna.
Jag grät och grät, något var på väg att brista.
Illusionen av kontroll.

Livet rinner som en strid ström medans jag står och ser förvånat på, stressen rider i mitt inre.

Den som inte brinner ut, brinner inne och kommer en vacker dag, när sista kronbladet har fallit till marken inse att livet var inte långt,

det var kort.

För det finns ingen morgondag ej heller igår,
det finns bara en dag och


det är idag.


Helena 2013-09-29




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 602 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-09-29 15:29



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Illusionen av kontroll...
Visst är det livet!
A presto
D.
2018-12-05

  Carl Mikael Fäldt
Riktigt snyggt skaldat-tycker jag!
2017-03-09

  Densen VIP
:)...Håller definitivt med Carl Mikael!
2014-01-25

  Carl Mikael Fäldt
Jag blir sällan imponerad-men nu skapar du en förändring!

Så visdomsvacker text kan man nog leta länge efter!
2013-10-05

  anits VIP
Mycket tänkvärt skrivet
2013-10-03

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2013-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så viktigt att inse...
2013-09-29

  stig wikman
OCH DENNA
DAG KOM DU
TILLBAKA OCH
SKREV ETT
VACKERT POEM.

KRAM Å APPLÅD.
2013-09-29

  KYREUS of Sweden
Skärande insikt.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW