Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knaster

Jag känner mig som en sån papegoja
som sitter på min pinne i en bur
och säger samma sak hela tiden
Det är meningen med mitt liv

Eller som en sån LP-skiva som är klarlackad utan spår
Förutom ett enda varv som går om och om igen
Oändligt upprepande

Hörs jag inte?

Jag ser ner på burens golv
Där ligger några frön
Och spillning

Över mig välver sig burens rundade tak

LP-skivans yta är alldeles hal och blank
Där finns ingen friktion
Där kan jag inte gå




Fri vers av micke marin
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-28 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin