Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har inte läst "min kamp"-böckerna, men såg TV-programmet om Knausgård igår


socialt spel

är det så
att om man inte utelämnar något
när man utlämnar sin själ
blir man lämnad utanför

eller är det bara så det känns
för att man själv inte orkar
se själens alla solkiga hörn samtidigt

trots att vi vet
sanningen i ordets slutsats
"det goda jag vill..."

att alla har en själ
som trots sin kärna av sol
har skamfulla vrår




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)