Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och snart har tre år gått


Fortfarande din

Snart

Snart snart snart

 

Så har det gått tre år

 

Sedan den där dagen då jag
bestämde mig för att ta steget
då jag medvetet tog ställning
till att förändra mitt liv

Då jag satte mig på bussen
och var så nervös att jag mådde
illa de sista timmarna innan
jag fick landa i din famn

 

Tänk

Tänk tänk tänk

 

Att tiden går så fort

 

Fortfarande kommer det stunder
då jag liksom fastnar i det jag
gör och bara tittar på dig en stund
för att du är så himla fin

Då jag bara ser på hur du rör dig
och jag faktiskt inte förstår att
det är jag som har haft turen att
få kunna kalla dig för min

 

Lycka

Lycka lycka lycka

 

Över att få vara din




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-28 20:17



Bookmark and Share


  Julio VIP
Vilken fin text till någon
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket