Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Minnen





rostbrunt järn

med all sin kraft

två breda band

håller samman

eken

sprängfylld av minnen

lyssnar

den döende drömmen

vandrar bort genom aftondimman

låter trädets krona

samla flydda sekel under sig

ett ensamt träd

omgärdar minnen

tiden som var







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-29 00:39



Bookmark and Share


  walle dickson
igenkänt vackert vemod
tänker dåd och då på vad träden kan berätta
ha det gott hälsar
walle










2013-10-05

  walle dickson
igenkänt vackert vemod
tänker dåd och då på vad träden kan berätta
ha det gott hälsar
walle



2013-10-05

  Angel of love
Ömt och vackert!
2013-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka, stilla tankar...väldigt vackert...
2013-09-29

  SatansSon
trän kan bli riktigt gamla.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP