Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag lever jag...

 

Idag är en underbar dag,

solen skiner och hösten nalkas.

 

Idag älskar och lever jag,

jag blir allt äldre och händerna valkas.

 

Det gör inget att kroppen blir äldre,

och att livets olösta mysterier finns kvar.

 

Snart får vi svaren och jag väntar hellre,

men helst lever jag ytterligare många dar.

 

Tack för kärlek, livet och vänner,

tack för värmen och alla jag känner...

 




Fri vers av Den gamle
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-29 18:44



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina rader om varat och vad som är viktigt att värdera.
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle