Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett skönt knull innebär inte att jag älskar

 

den här gången är det
på riktigt

hans kuk
når djupt in i hjärtat


behovet av kärlek
är ej längre bara
ett knull i hemlighet

hans härliga tunga
slickar mina sinnen

 

kärlek var inte kärlek
utan tungor som talade
med varann


hans skägg är mörkt
med silverskimrande stänk

hans ögon vandrar
över mitt landskap
som en övergiven
sommarkatt

 

den kärlekshunger
som mig tärt
som gjort kompromissandet till en slagdänga
är över

allt


han knullar skönt
men vi kan inte prata med varandra

hans fingrar ömma
får mig att leva


kärlekslösheten är vuxensvår


kärleken 

ett gift




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-29 19:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du måste inte älska honom, det räcker bra att avnjuta hans kuk då och då.

bra dikt!
2014-01-24

  Ulf Lagerholm
Bra text helt enkelt.
2013-09-30

  lodjuret/seglare VIP
En rätt skön text, avkopplande och så det där med katten, mmmm
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP