Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mor lilla mor vem är väl som du, ingen i hela världen :)


Mammakärlek

Mammakärlek

Ur dess djupaste källa
ur dess varmaste bröst
mammakärlek
mammatröst

Ur dess varmaste lava
ur dess lugnaste hamn
mammalängtan
mammahamn

Ur dess gladaste möte
ur dess mjukaste jord
mammagläjde
mammaord




Bunden vers (Rim) av Ulrika Knutsdotter
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-29 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Knutsdotter
Ulrika Knutsdotter