Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetssången

Stygn för stygn
fäster jag
fjädrar

Fjädrar till
min skrud

Svarta
blanka
vingar

Väver en
bröstkorg
av spindeltråd

Mina
tårar
glittrar
i väven

Långsamt
snörar jag
min
dräkt

Breder ut

Lyfter
sen
leende
över havet







Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-29 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo