Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställningen har tystnat

När ljusen slocknar

och ljuset kommer

är allt och inget förgäves

 

Himlen död

solen svart

molnen ett minne bara

 

skuggorna dansar utan sällskap

mot månljusa sommarhimlar

 

kvällningen kommer med dunder och brak

över störtade gärsgårdsstängsel

 

Livet är oro

som vältrar i död

somna ifrån dina minnen

 

när ljusen har slocknat och natten gått bort

och solen försvunnit i dimman

 

jag död är

jag faller

mot svindlande djup

 

genom höjder som aldrig förändras

i stillhet  vila en evig minut

min ställning nu tigande falnar

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-29 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus