Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konst skapas på konstiga sätt. Och ibland är de inblandade inte ens medvetna om det.


Och någon tog tydligen kort ( ett galleribesök)

Salamancas torg en höstnatt
mjukt upplyst
i ett svartvitt fotografi

precis som jag minns det

i förgrunden en man
han liksom "flyger" mot kameran
med överrocken uppknäppt - som vingar

och jag stannar till
tittar mer noggrant

det tar mig en stund innan jag förstår
vad det är jag ser

har svårt att tro det

det är en stillbild av mig
där jag fastnat mitt i ett hopp

jag ser smått galen ut
med flygande öppen mun

och jag minns plötsligt
hur jag en tidig morgon
sprang, hoppade och sjöng
"för här kommer Pippi Långstrump"
hela vägen hem från baren

och någon tog tydligen kort





Fri vers (Fri form) av Sebastian Noll
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-30 00:34



Bookmark and Share


  Onders
du har tydligen skärpt dig.
grattis!
2013-12-10

  SatansSon VIP
rolig!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll