Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens ironiska nystart


Ny almanacka, nytt gymkort, nya stickade tröjor
Mysiga hemmakvällar med tända ljus och te
Måndagsspinning, Fredagsmys, Söndagsbrunch
Nya vänner, nya utmaningar och nya förväntningar

Rutiner, Vardag, Ladda om
Ekorrhjulet – here I come!




Fri vers av Emmahelatiden
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-30 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmahelatiden