Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart neon

 

 

 

Läppar av
brosk

betar  
encelliga
drömmar

bakom  
kulörta
lodräta
glas



När staden av
dockor 
slocknar

när mörkret 
oavbrutet
faller

rinner utmed
gator och
fasader

 

Sjöar av
natt

som får torgen 
att mjukna




Fri vers (Fri form) av Ulf Lagerholm
Läst 707 gånger
Publicerad 2013-09-30 17:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du målar med ögonpenslar
2013-10-07

  Iréne S Räisänen VIP
Rytmen vaggar, skakar om och väcker. Applåder!
2013-10-04

  Lärling
Mycket fin!
2013-10-03

  Eva Langrath VIP
Ordkonst som tar mig ut på en fantasipromenad i skymningen där ensamhet blandas med liv.
2013-10-03

    ej medlem längre
dessa oändliga städer av dockor.
2013-10-03

    Melona
Älskar dessa rader:

"När staden av
dockor
slocknar

när mörkret
oavbrutet
faller

rinner utmed
fasader och
gator"

Vilka fantastiska tavlor jag får upp. Eller om det är en enda!
2013-09-30

  Lili Samuelsson VIP
fantastico.
"läppar av brosk" jag älskar dessa rader
2013-09-30

  peter markurth
ja, den blir till flytande, samanhängande delar utav poesi, bra
2013-09-30

  Monika A Mirsch VIP
Djupaste elegi - hamn för levande sorg
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm