Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vildhjärta blev ditt


"dansar iväg med tanken om
att mitt vildhjärta kan tämjas
av dig " som jag så vackert skrev i min förra text

över ett år senare
kan jag berätta att det blev sanning

det blev vi två


någon jag kan kalla för min




Fri vers av AliciaK
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-30 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK