Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering...


Tankar om tankar som virvlar...

Tankar virvlar runt.
Känslor styr min hjärnas arbete.
Jag tillåter inte detta.
Känslorna lurar mig.
Tankar som virvlar,
Går inte att styra.




Fri vers (Fri form) av Ida-Marianne
Läst 505 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-30 21:18



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
igenkännande dikt, som starkt får mina känslor att vakna - tankar som snurrar ;)
2013-10-20

  träsnidaren
Fint fångat.
Igenkännande.
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ida-Marianne
Ida-Marianne