Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det du säger sårar mer än vad du tror.


Slit inte mitt hjärta itu, det gör så ont

Det du säger gör så mycket ondare än du tror, och det du gör är ännu värre.
Jag förstår inte varför du måste vara så här,
det skulle vara enklare för oss båda om du lät bli.

Varför vill du såra, när du kan hela?
Varför väljer du att slåss, när vi kan ha fred?

Din idioti sårar mig och du ser inte ens att du gör det.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II