Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från samlingen Haikus från Älvkanten


Hängpilen

hängpilen skuggar
älven glimmar höstsvart kall
solen skenvärmer




Bunden vers (Haiku) av AndersN
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN