Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös





Jag strök din svarta vackra skjorta
Som du fick när alla andra gick i vitt
Den dagen hela världen bär sitt sorgflor
Ska din siluett vara såsom snön


Utan nåd så svår att nämna
Ett namn byts bort för varje tid
Vilka vapen vårdas vaksamt
För andras välgång ynkligt värt


Där du går tvärs genom rummen
Det räta i vrånga vinklar vrids
Med öppna händer tomma fickor
Vad ljus och mörker ska vändas in och ut








Bunden vers av sundino
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 03:01



Bookmark and Share


  Tino
Vilken kraft, jag ryser bokstavligt talat.
Stora applåder!
Denna kändes
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sundino