Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen höst


Jag älskar att andas...

 

Jag älskar den friska luften,

kall, bitande och ren.

 

Jag älskar att vandra på hösten,

att äntligen få sträcka ut mina ben.

 

Jag får se nya vyer och landskap,

att få lära känna en ny kultur.

 

Nya intryck och nya seder,

att få leva - det är en gudomlig tur...

 




Fri vers av Den gamle
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-01 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle