Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny versform - ett test


aa - bb - cc - b

 

-------------------a
a------------------b
b------------------c
c------------------b

 

Kul, roligt, bra och ball,
skall se vad jag kan hitta på.
Två verser som likar dina,
mina kanske blir bra också.

Detta var inte lätt,
rätt och slätt ganska svårt.
Hårt att välja bland alla val,
otal med ord, sättet att rimma får bli vårt.

 




Bunden vers av Den gamle
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-01 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle