Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tankar som vanligt...


flyg iväg...

flyg iväg min älskade
flyg iväg
du är ännu fri

låt luften under dina
starka vingar
ta dig dit du vill

flyg iväg min älskade
och tänk inte mer på mig
jag stannar i mitt bo
ännu en tid

stanna inte hos mig
jag är inte bra för en
vacker själ som du

flyg iväg så du inte känner
för en enda sekund
att du är bunden till mig

du är ännu fri
och de vackraste själar
är de som ännu flyger själv

stannar du hos mig
blir bördorna på dina vingar
snart för tunga att bära

flyg iväg min älskade
flyg iväg

det är den vackraste gåva
jag kan ge dig

stanna i din frihet

jag vill aldrig se dig förvandlas
från det under du ju är
men vet att du blir förlorad

om du stannar hos mig...




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire