Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andas ett tema av sjukvård detta måhända...och lite till..som vanligt vet jag aldrig vart mina stigar går..hur mina texter och känslor kompatibla med varandra ska ända;)


min respirator....

jag är på väg
och det ska bli så skönt
även om stigen är lång
stenig och krokig

lutar mig fram mot en brant
redo att falla fritt
för jag vet att du kommer att
ta emot mig

med öppna armar för att
ta emot de spillror som
en gång var jag

din kärlek börjar redan att hela
mina infekterade sår
agrafferna som varit fästa i mitt
oformliga hjärta
har vi klippt upp nu

jag andas av egen kraft nu
och läker mer för varje dag
och varje ord du smeker mig med
de omfamnar mig

att du inte är här fysiskt just nu
spelar ingen roll
du är ändå så nära
som ingen annan

känner din andedräkt genom
telefonluren
och kan på konstgjord väg
befrias från den kärlekslösas
smärtor och sjukdomar

det är inte längre jag

jag känner allt så starkt

för varje dag blir jag allt säkrare
och behöver ej längre fantisera
om kärlek så vacker och fin

sagan blir sann
och prinsen är du

tänk vad man kan få vara
med om i ett liv

detta är levande historia
helt klart!






Fri vers (Modernistisk dikt) av firefire
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 17:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
gläder mig med er
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire