Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans


Någonstans, man märker knappast när
beger sig tolvåriga flickor ut i natten
för att göra en upptäckt, en erfarenhet
som kommer att förändra deras själar
Ett ljus ska stråla, träffa en punkt inom dem
Från den dagen är de inte längre desamma




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt skriftat!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife