Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från sida över till rygg


stillheten flyr på vita medar
korpen dansar in vilan

och du är bara människa

trots det dras täcken upp över
öronen ben mot mage

i fostrets ställning ser jag dina
anletsdrag likt potential

hur du i spegeln av mina ögon
de tillitsfulla, ser dig själv sakta
räta ut dina ben, rulla över
från sidan till rygg


som att ana kärleken





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-01 22:41



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Jätte vackert o skirt
2013-10-06

  träsnidaren
Väldigt fint!
2013-10-06

    ej medlem längre
att skriva in kärleken i orden. fint det här.
2013-10-03

    ej medlem längre
denna lilla stund målas upp så rikt här, med orden formar du, tycker om det kärleksfulla slutet
2013-10-02

  Fröken Stork
Otroligt och magiskt skrivet!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP