Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Att få leva ett gott liv utan ekonomiska bekymmer kan vara nog så viktigt som kärlek."


TVÅ TYPER AV SEXSÄLJARE

Det finns två typer av sexsäljare:

En som säljer sig till många.

En som säljer sig bara till en.

Den första kallas för en slampa

Den andra kallas för en äkta maka/make.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP