Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuka djärvhet

 

Jag bygger upp 
för att rasera 
för att bygga upp
För att reinkarnera

Jag vill att du ska veta 
att mina ord är riktade 
direkt Till Dig 

Jag vill så väldigt gärna 
att du ska höra mig 

Jag är inget annat 
än ett korthus. 

Men jag har hittat ett knep. 
Ett speciellt klister.
Och det glimtas ett ljus.

Jag tror att du kan andas nu. 




Mina känslor 
har Ingen censur

Här rullas de ut
som en röd matta 
för det fina folket 
att trampa på 

Men det gör mig ingenting... 

 

Jag är härdad.




Fri vers av Silverbjer
Läst 402 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-10-03 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag med. Fin text som berör :)
2013-11-20

    ej medlem längre
En mycket bra text!
Grattis till placeringen!:-)
2013-10-08

  Armo

Fint skrivet om än sorgligt
2013-10-08

  Julio VIP
Många bra ordval:)
2013-10-08

  Rozsi.kovacs
En riktigt bra text stark innebörd
2013-10-08

    ej medlem längre
Reinkarnera. Ey.
Bra val.
2013-10-03

  SatansSon VIP
bra. andning är viktigt.
2013-10-03

  KattenKin VIP
En riktigt härlig text, gillar attityden, andemeningen, språket, verserna, och hur lätt allt flyter liksom, verkligen bra!
2013-10-03

    Lone Wolf
En riktigt härligt text...
2013-10-03

  träsnidaren
Ohh vilka rysningar du ger mig.
Starka ord; du är härdad!
Samt en förträfflig författarinna.

Jag tror jag kan andas nu.

Och du, jag vill mer än gärna gå
på din röda matta.
2013-10-03

    ej medlem längre
Fint diktat.
2013-10-03

    ej medlem längre
*den*
2013-10-03

    ej medlem längre
Otroligt snyggt skaldat, önskar orden vore mina!
Hoppas dem de berör får läsa
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer