Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Det som gått förlorat






mitt bröst klappar

klövdjurets tramp i mossan

hösten stannar upp och tittar

när älgkalven flyr undan

uppspärrade näsborrar

vädrar skräck

och den svårflörtade gläntan viker sig

för våra krav

ställer fram ett torg med en scen

låter allt bli

som vi ville

små gator och rondeller

en park med träd

ett kafé med röda dukar

en uteservering

vi sätter oss där

och drömmer oss bort

till en glänta med mossa och träd

kanske en älgkalv som ostört trampar

det vore väl fint




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-03 11:01



Bookmark and Share


  Nina.H
En dröm.. ett landskap.. en längtan.
Vackert i sin helhet!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP