Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skräp, ditt paradis.

Morgondimmor, slöjor av hets
de avtäcker, avslöjar
blottar en eld
i molnet av effektivisering
på avdelningen finns måttband som skärp
det är skräp
så skarpa är orden
på kroppen står dina siffror
de är slitna i kanterna
kantstötta
du nöter sönder dem med skorna
det kan inte annat
än att gå sönder och bli trasigt
luften blir aska
en kraftansträngning att andas
mödan den ska vara värd
ordet "men" är viktigt nu
det är skräp
du ska vara näpen och söt
liten och nätt
men jag är arg och kantstött
förbannad och hoppfull
deras måttband är skräp
blottar en eld
under slöjan av hets
"Produkten vi säljer är oss själva"




Fri vers av menspoeten
Läst 414 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-10-03 13:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mycket speciell, egna metaforer, otroligt bra!
2014-09-09

  klorin
Det här var bra!
2014-07-10

  träsnidaren
Du är ett geni.
Din text vänder ut och in på mig.

Mycket bra och effektfullt.
2013-10-03

    ej medlem längre

Bara så bra detta Denise ...
2013-10-03

  Maria Sundelin VIP
Så sant
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten