Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker vara stark

Höjer musiken
Det gör ont, kan inte andas
Försöker vara stark
Men ibland brister jag

Tänker tillbaka på den lilla flickan jag var
Ensam, liten, förtryckt, utstött
Övergiven, ledsen, men försöker vara stark

Ibland förvandlas jag till henne
Jag försöker stöta bort känslorna
Men hon finns alltid med mig vad jag än gör

Allt är ert fel

Ni har gjort mig osäker i mig själv
Och ingen annan än jag har lärt mig själv att blomma
Ni är ångesten inom mig
Det som gör ont, tårarna som rinner ner för mina kinder

Ni har misshandlat varandra psykiskt och fysiskt,
och lilla jag har alltid fått se på
Fått gripa in, och tröstat er
Tröstat mina syskon,
när ni bara brytt er om er själva

Jag är förstörd
Osäker, folkskygg ibland, rädd för människor
Ni är orsaken.

Vill spy upp den lilla flickan i mitt bröst, som förstör mig inifrån
Men hon kommer alltid vara där
Och jag älskar henne, och lovar att ta hand om henne..


Jag hatar er.
Jag älskar er.





Fri vers av BeautifulLie
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-03 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt starkt och berörande
2013-12-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra framställt utifrån emotionell kontext
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie