Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag nu fyllna, min hjärna?

vaknade i morse
med huvudet dunkande
av att larvgetterna
sparkade för att komma ut
ur tomrummet
som en gång var min hjärna
och jag blev arg
mitt i min ständiga
förvirring
blev jag
riktigt jävla ursinnig
för vad är det för sätt
att bara hoppa över bord
som skeppsråttor
när fartyget sjunker
och jag började jaga dem
runt i sovrummet
(de hade krupit ut ur öronen
förstår ni)
för att stoppa tillbaks
dem
fylla ihåligheten
med något levande
men det enda jag fann
var dammråttor och en kvarglömd
tobleronebit
som inte ens passade
min örongång




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-04 00:26



Bookmark and Share


  Onders
larvgetter är här och nu.
men råttor är för alltid.
2013-10-04

  SatansSon VIP
jag har haft råttor i lägenheten en gång för tolv år sen.-
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll