Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till-lit hellre än mot-lit


Filosofimekano for dummies


Både grund och överkurs i ett. Two in one. Jag litar på människans goda vilja tills den dag jag motbevisas men tar ingenting för givet.

Klart jag litar på människan eftersom människan verkar ha väldigt svårt att lita på mig sen den dagen jag blev pålitlig.

Varsogoda. Uttänkta och naturligt väl beprövade förhållningsätt färdiga att monteras in i valfri lob med medföljande värdeneutralitetsordskalare samt en pragmatisk lödningskolv för bästa effekt med ditt eget unika jag som ånglok.

En enklare genväg för 2000- talets nya mekanobyggare med garanterad ödmjukhet i bonus!!

Kom och köp!!
Allt i en liten kartong med samlarvärde.





Övriga genrer av Schizooliza
Läst 407 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-04 08:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tar två skokartonger av di gula och en liten röd telefonbok att anteckna var alla de tappade skruvarna skall passas in.
2014-01-20

  SatansSon
den här var rolig.
2013-10-17

    ej medlem längre
Två nycklar och ett lås.
2013-10-13

    ej medlem längre
Människorna litar inte på mig sen jag bestämde mig för att äta upp den sista kannibalen :)
2013-10-09

  Lars Hedlin
JA just så kan det vara!
2013-10-04

  Jordgubbsodlare
Tvetydigt, handlar det om bitterhet och sårade känslor eller tillit? Känns som ett meddelande riktad till någon som har en bakgrundshistoria gemensamt med berättaren...
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza