Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk säger: Tänk på alla goda minnen.... Men det är ju inte så lätt!


Tycker inte längre om hösten


Hösten känns dyster
Oktober känns tung
Dagarna blir mörkare och mörkare
Jag faller lite för varje dag

Jag har ännu inte kommit så långt på min resa
att jag kan njuta av oktober månad
Jag har inte kommit så långt
att jag fullt ut kan vara tacksam för det jag har haft
Jag har ännu inte lärt mig
att bara tänka på goda minnen

En gång för länge sedan
var hösten en härlig tid
Jag väntade mitt första barn
Han föddes en oktoberdag
Jag var så lycklig över mitt barn

Hösten känns dyster
Oktober känns tung
Dagarna går och närmar sig mitt barns födelsedag
Då ska jag ge honom gåvor vid hans grav




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 672 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-04 12:54



Bookmark and Share


  anathema VIP
Smärtsamt att läsa.. de sista raderna lägger sig som en sten över hjärtat.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson