Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halvhjärtad verklighet och intensiv genomskinlighet.

verklighet

luften färgas rosa av
våra andetag

hand i hand
ballerinalätta steg upp
över skolgården

doft av regn
men solen skiner nu

verkliglek




Fri vers av Tofan
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-03-09 19:27



Bookmark and Share


    pergunnel
jag tänker på dig&mig.
vänskap.
underbart.

jag älskar dig <3


(du tänkte antagligen på något annat,
men poesi kan tolkas hursomhelst)
2006-03-10

    Manve
Det kan vara vilken kärlek som helst, och själv väljer jag vänskapskärlek på en regning skolavslutning då himmelen blir rosa för tidigt- gillar!
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan